© 2023 por EC. Creado con Wix.com

ANTEROS

`

Fill d'Ares i d'Afrodita és concebut com a germà bessó d'Eros. Se'l descriu com un jove molt bell, de cabells negres, amb ales i de vegades amb arc i fletxes. Alguns escrits el defineixen com el protector de l'amor recíproc, mentre que d'altres diuen que causa l'aversió amorosa. Tots ells, coincideixen en ser el guardià i venjador d'aquells que gosen desafiar les lleis que els Déus han imposat.

EL PROJECTE

ÀNTEROS és un disc que reuneix 10 històries de ruptures. Concebut des d’un punt de vista teatral, la part interpretativa pren un paper principal, i per tant, les històries són cantades per actrius i actors. Podríem dir que és teatre musical en format disc.

El que uneix totes les cançons és la temàtica comuna del procés del dol. És un viatge a través de les diferents etapes, definides segons el model psicològic de Kübler-Ross, on cada personatge es troba en un estadi diferent. Per aquest motiu, ens trobem davant de diferents perspectives des de les quals enfrontar-nos a la ruptura: l’humor, la ironia, el victimisme o el rancor; sempre buscant la quotidianitat i espontaneïtat d’unes lletres inspirades en històries reals.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now