© 2023 por EC. Creado con Wix.com

NÚRIA LLAUSÍ

Graduada en Art Dramàtic, dins l’especialitat de teatre musical a l’escola Eòlia. Té formació de piano, cant, dansa clàssica i jazz. Ha treballat com a actriu en diversos espectacles de gran format com Els Pastorets, dirigida per Paco Mir al Teatre Poliorama (2013-2015); Nit de musicals al Teatre Grec (2015 i 2017); Les Bruixes de Salem, dirigida per l’Andrés Lima al Teatre Grec (2016) i al Teatre Valle-Inclán (2017). També ha participat com a Vocal Coach de Grinder, el musical a l’Eixample Teatre (2016). És co-fundadora i membre de la companyia de teatre de petit format Com un llum, on ha realitzat espectacles com La Venedora de Llumins, estrenat a Figueres, i Fragmentos de Cenizas Escogidas, dins la 8a mostra de teatre del Centre Penitenciari de Lledoners.

Actualment compagina el món de l’espectacle amb la docència.

DANI CAMPOS

Músic, productor, director i compositor. L’any 2004 el premi a Millor Teclista Internacional al Taubertal Open Air Festival de Rothenburg, Alemanya. Dirigeix els directes de Ruth Lorenzo, Frank Diago i Manel Fuentes. Dins el món del teatre musical ha estat pianista d’espectacles com Mortadelo y Filemón, La Bella y la Bestia o Mar i Cel i director musical de Germans de Sang, Goodbye Barcelona, A la Burgesa i Wild Horses. És el compositor resident de la companyia neoyorquina The Box Collective. Entre molts discs on ha participat, cal destacar el seu propi projecte Llúmia que va presentar amb l’àlbum Trossos d’una vida sencera. Actualment es dedica a produir artistes i composar música original a Wave Factory Studio i a preparar Habitat, el seu primer disc instrumental.

POL FORMENT

Integrant de la Cia Jove Teatre Regina, actuant al musical Ningú et va dir que fos fàcil, escrit i dirigit per Gerard Nicasi (Teatre Regina 2016 i 2018) que actualment esta de gira per Catalunya. Forma part de la Cia La Vucal (Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona) dirigida per Pere Sagristà, amb els que ha realitzat El Cid (Teatre Eòlia, 2017) i preparen Fedra. Co-fundador de la Companyia Ensemble, exercint com a actor i co-productor en dos peces escrites per la Bárbara Becker, El número (Microteatre Valencia 2016 i Microteatro Madrid, Microteatre Barcelona y Teatre Gaudí, 2017) i El primero (Microteatre Barcelona 2017), dirigides per Joan Maria Segura i Dani Amor respectivament.

Actualment compagina la creació artística amb els estudis de grau d'Interpretació Musical a Eòlia, Escola Superior d'Art Dramàtic de Barcelona.

CLAUDIA NOGUÉS

Graduada en Interpretació amb la especialitat de teatre musical a Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic. Co-fundadora i actriu de la companyia de teatre Com un Llum, amb la que ha representat La Venedora de Llumins i Fragmentos de Cenizas Escogidas, ambdues obres de petit format. També ha participat com a actriu a Robats (dir. Martí Torras Mayneris) i Run Like a Girl (dir. Helena Tornero). Com a cantant, forma part del cor de la 2a edició de la Nit de Musicals al Teatre Grec (dir. Elisenda Roca i Andreu Gallèn). Dins el món audiovisual ha realitzat l’espot publicitari d’Òmnium Cultural i Dagoll Dagom Catalan Weekend.

Actualment treballa a la Clínica Veterinaria Verneda com a Assistent tècnic de Veterinària mentre busca el seu camí dins del món de la composició.

ELOI GÓMEZ

Inicia la seva formació a l'escola Eòlia de Barcelona i posteriorment cursa l'especialitat de teatre musical a l'Institut del Teatre. Protagonitza el musical El Despertar de la Primavera al Teatre Gaudí de Barcelona. També al Gaudí, forma part del repartiment de Generació de Merda i amb Molt Soroll Per Res, de la Cia. Amyralira, fa temporada a l’Àtic 22 del Tantarantana. Sota la direcció de Daniel Anglès i Xavier Torras participa a la Nit de Musicals 2017 al Teatre Grec. Estrena la Comèdia dels Errors al Teatre Ovidi Montllor dirigit per Joan Maria Segura.

Actualment gira amb l’espectacle That’s a Musical! de Xavier Torras i Joan Maria Segura, estrenat al CaixaFòrum de Barcelona.

CARME MILÁN

S’introdueix en la dansa i la música des de ben petita, cursant al Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre fins als 16 anys. Paral·lelament amplia la seva formació artística dins el món del cant i la interpretació en diverses escoles com Eòlia, Aules i el Col·legi del Teatre, amb professors com Susana Domènech, Irene Hernández, David Marín o el Pere Ferran. Ha participat com a coreògrafa a Grinder, el musical i com a actriu al musical El despertar de la primavera, al Teatre Gaudí de Barcelona i diverses representacions arreu de Catalunya.
Actualment cursa els Estudis Superiors d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre.

ROC BERNADÍ

Inicia la seva formació a l’escola Aules realitzant-hi diversos tallers de teatre musical. A l'estiu del 2014 fa un workshop de Teatre Musical a l'escola Tisch de la New York University (NYU). Continua formant-se amb classes de cant amb Pilar Capellades, Begoña López i Isabel Soriano; classes de dansa amb professors com Máximo Hita a la Company & Company de Barcelona; i classes de violí amb Txell Nicolau, assolint el vuitè grau de l’ABRSM. Durant el 2016 fa diversos concerts com a corista amb The Amy's Big Band, banda tribut a Amy Winehouse. El mateix any debuta al Teatreneu amb el musical C’est La Vie (dir. Carles de la Rosa), i al Teatre Gaudí amb El despertar de la primavera (dir. Marc Vilavella, Ariadna Peya i Gustavo Llull).

Actualment estudia Interpretació en l’especialitat de Teatre Musical a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part del repartiment del musical Paràsits, al Jove Teatre Regina (dir. Sílvia Navarro).

SÍLVIA SONET

Titulada en Animació Sociocultural i graduada en Art Dramàtic per l’ESAD Eòlia. Com a actriu ha estat dirigida per Martí Torras (Robats, gener 2016) i per Pau Carrió (Detergent, somnífers i huevos rancheros, maig 2017). Co-fundadora de la companyia de teatre Com un Llum, amb la que ha creat diversos projectes com actriu (La Venedora de Llumins, 2015 i Fragmentos de Cenizas Escogidas, 2016) i com a directora i dramaturga (Mediocre, 2017). Té formació de teatre social, dansa clàssica, moderna, contemporània i llengua de signes.

Actualment treballa per a compaginar la creació artística amb la gestió cultural.

BITTOR FERNÁNDEZ

Al 2009 inicia la seva formació teatral als Tallers de Teatre Sílvia Servan de Sant Cugat del Vallès, on hi passa set anys. L'any 2013 comença a formar-se en teatre musical als grups juvenils de l'Escola Memory de Barcelona. El seu debut professional arriba l’any 2016 amb El Despertar de la Primavera, d’Origen Produccions, on fa de swing masculí i de cover dels personatges de Moritz i Hanschen. L’any 2017 fa temporada al Jove Teatre Regina i gira per Espanya amb l’espectacle familiar de la companyia Lazzigags Tom Sawyer detectiu, en el paper principal. Des del mateix any, forma part del grup musical Acústic5. També participa al cor de la Nit de musicals de l’any 2015 i 2017, dirigit per Elisenda Roca i Daniel Anglès respectivament.

Actualment es troba al tercer curs de la formació professional a l’escola Memory, alhora que ho compagina amb estudis universitaris.

POL BARBÉ

Titulat en interpretació de música moderna a l’ESEM Taller de Músics. S’endinsa dins el món de músic professional amb els grups Skamarlans i La Porta dels Somnis. Acompanya en directe a artistes com Manel Fuentes & the Spring’s Team Band, Raúl Pulido, Víctor Arbelo i Frank Diago entre altres. Dins el món del teatre musical ha estat baixista de Rent (2016). Com a projectes personals cal destacar els grups Pubilles Ninja i Perwerther’s Original. Alhora, està vinculat al sindicat Dissidència Sònica, del qual és membre actiu.
Actualment, es dedica a acompanyar a artistes i a la docència musical.

DANI KATENA

Format amb classes particulars i al Taller de Músics de Barcelona, amb docents com en Quique Colmenar i en Quim Solé. Ha format part d’una gran llista de grups entre els quals es troben Poet in Process, Gala Cortés, Che Sudaka, Shuarma o Mendetz. Destaquen les col·laboracions amb Jamdowners, acompanyant a artistes internacionals de Reggae com Alton Ellis, The Pioneers, Half Pint, Dawn Penn, Jah Mali, Fidel Nadal, Lyricson, entre d’altres. Amb Poet in process ha tocat com a artista convidat per Stereophonics, Ok Go, Albert Hamond Jr i Take That, i amb MUSE ha realitzat la gira de presentació del disc Black holes and revelations (2006) per Espanya, Portugal i França. Ha visitat 19 països entre gires i festivals, participant en el SummerJam de Berlín, Sziget Festival de Budapest, el ViñaRock o el FujiRock Festival. El 2014 guanya el concurs Quién toca qué. Des del 2012 és endorser internacional de la marca de plats Meinl.

ORIOL PADRÓS

Músic, productor i compositor. Format al Taller de músics i a l'ESMUC, on obté el grau amb l'especialització de guitarra elèctrica. L'any 2010 guanya el primer premi del concurs nacional Yamaha Guitar Hero i el Concurso de Solos ISP. Ha treballat com a guitarrista de sessió, enregistrant guitarres per a programes de TV (“Operación Triunfo”, “Factor X”, “Al pie de la letra”, “Los mejores años de tu vida”, “Polònia”, etc). En l'àmbit del teatre, ha estat director musical de “Per sobre de totes les coses” (Adaptació al català del musical “Bare”), guitarrista principal de la banda de Rent (Barcelona 2016), integrant de la companyia “Il·lús Teatre” i dels seus darrers espectacles i compositor la música d'un espectacle original basat en el conte de “La Bella i la Bèstia” (Joventuts de la Faràndula, 2017). L'any 2015 enregistra “Contradiccions”, el seu primer album de pop com a artista en solitari. Actualment compagina les actuacions en directe amb 22DUO i amb la banda tribut de Manel Fuentes amb la seva feina de productor i compositor.

MIREIA LUCAS

Des de ben petita s'ha format com a ballarina de dansa  clàssica i contemporània. Va formar part del cos de ball del grup estable de dansa a la UAB durant 3 anys. També té formació com a cantant i poseeix el títol de 1r i 2n grau de Voice Craft, i al 2017 va finalitzar el Grau Professional d'Interpretació, dins l'especialitat de teatre musical a l'escola Memory. Ha treballat com a actriu en diversos espectacles i curtmetratges com la Nit de musicals al Teatre Grec (2015), Musicals en concert a l'Espai Josep Bota de Sant Andreu (2015) i el curtmetratge dels alumnes de la UB Door (2017). Actualment està cursant el grau de Direcció i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre  i ho compagina amb el dibuix i l'aquarel·la.

ALBERT ROIG

Actor Barceloní, que acaba els seus estudis graduant-se en Art dramàtic per l’ESAD Eòlia. Destaca la seva participació la companyia Patates amb Suc en espectacles com Telepitja, Wild o I Love you Hamelin. Va ser membre de la companyia Lactor en muntatges com Família disfuncional i Homenatge a Josep Abril i Argemí. Ara, forma part de la companyia La Vucal amb les obres: El Cid i, El Despit Amorós. També està participant en lectures dramatitzades de textos de Joan Brossa. Pel que fa al món audiovisual, ha participat en diversos curts, com ara Bon Appetit o Ultramegaslasher (guanyadors del IV Acocollona’t), també en videoclips i tv movies. Actualment, està en rodatges de Kim amb K (web sèrie). Compagina la feina d'actor amb la docència teatral, el disseny, community manager i altres projectes tant davant com darrere  de la càmera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now